Aktiviteter2017-12-11T21:39:23+00:00

Aktivitetstilbud

Alle idrettsgrenene som Porsgrunn Handicapidrettslag tilbyr er presentert i boksen nedenfor. Klikk deg inn på den enkelte aktiviteten for å lese om hva den innebærer, tider, møtested, kontaktinformasjon og nyheter relatert til aktiviteten. Porsgrunn Handicapidrettslag er med i Telemarkserien for volleyball, boccia og bordtennis. Disse stevnene avholdes 4 ganger i året.

Gapahuken
Porsgrunn Handicapidrettslag har også fått etablert en gapahuk ved Frankestranda på Heistad. Denne ble etablert i 2015 etter fire års venting. Plassen er nå på Norges Turistforenings turkart for Grenland, og blir i dag kalt «PHIL’s plass».

Aktivitetsdagen
Laget arrangerer hvert år aktivitetsdag på Rådhusplassen i Porsgrunn, hvor vi viser frem tilbudet som finnes for personer med nedsatt funksjonsevne i kommunen, dette er et samarbeid med flere idrettslag og foreninger i kommunen, og Ælvespeilet.

Har du noen spørsmål?
Ved spørsmål om trening, tider o.l.,
ta kontakt med Ragnar Anundsen
på 35 55 61 59 eller 917 19 136